Uw wachtwoord vergeten?

Als u uw Artwin Live gebruikersnaam nog weet (uw e-mailadres), dan kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen. Volg de onderstaande stappen:
  • Ga naar https://artwinlive.com
  • Klik op de "Log in"button
  • Klik onderaan het scherm op "Lost your password"
  • Geef uw Artwin Live gebruikersnaam (e-mailadres) op
  • Klik op de "Send reset link" button

Als de opgegeven gebruikersnaam juist is, ontvangt u op dat e-mailadres een e-mail. Controleer uw e-mailbox en klik op de button in het bericht om toegang te krijgen tot uw account. U kunt uw wachtwoord wijzigen in het Account menu (klik op uw naam, rechts boven), Account Instellingen, Wachtwoord. [meer informatie over Account instellingen]